مراحل تبدیل پشم به خامه قالی بافی(نخ پشمی)

مراحل تبديل پشم به خامه قالي بافي(نخ پشمي)
زمان مطالعه: 2 دقیقه

مراحل تبدیل پشم به خامه قالی بافی(نخ پشمی)

برای اینکه پشم به نخ تبدیل شود مراحل مختلفی باید طی شود که در ابتدا باید پشم ها تفکیک شود و نوع پشم و کیفیت پشم هم به تغذیه گوسفند زنده بستگی دارد. در این مقاله قصد داریم مراحل تبدیل پشم به خامه قالی بافی را برای شما شرح دهیم. اگر بخواهیم به صورت مثال نوع پشم گوسفندان را در خراسان شرح دهیم به این صورت است :

انواع پشم نژاد خراسان

  • پشم سفید درجه یک : این نوع پشم به پشم های بدن گوسفند بغیر دست و پا تعلق می گیرد.
  • پشم سفید درجه دو : این نوع پشم هم پشم دست و پای گوسفند می باشد.
  • پشم الوان
  • پشم شکری
  • پشم مشکی

مرحله حلاجی و شستشو دام

در هنگام گرفتن پشم گوسفندان صاحبان آنها گوسفندان را در محلی برای شستشو می برند و آنها را با آب و صابون می شورند البته در اصلاح به این روشن گرده شور گفته می شود. پس از آن برای حلاجی ابتدا پشم ها را از هم تفکیک می کنند و سپس توسط باز کردن پشم و بستن آن روی دستگاهی به نام دوک پشم را به نخ تبدیل می کنند.

مراحل تبدیل پشم به خامه قالی بافی
مراحل تبدیل پشم به خامه قالی بافی

البته استفاده از دوک مربوط به قدیم می باشد امروزه به صورت اتوماتیک این روش انجام می شود و از دستگاهی به نام کاردنیک یا کرمیل استفاده می شود و تمام پشم ها را با مخلوطی از آب و روغن داخل دستگاه می ریزند تا به نخ تبدیل شود.

مراحل تبدیل پشم به خامه قالی بافی(نخ پشمی)
مراحل تبدیل پشم به خامه قالی بافی(نخ پشمی)

 

شما باید دقت کنید که در هنگام خرید گوسفند زنده به علائم مریضی گوسفندان مطلع باشید تا بیمار سالم و بیمار را از هم تشخیص دهید. در این سایت می توانید به صورت آنلاین از قیمت گوشت گوسفند زنده تنها با تماس گرفتن مطلع شوید و بهترین نوع گوسفند زنده را انتخاب کنید.

Rate this post

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *